Wat kunnen we voor jou doen?

Toolkeuze – Customer Experience – Detachering – Training

Oplossingen

Toolkeuze

Met ruim 8.000 MarTech platforms in omloop is het bijna onmogelijk geworden om hét platform uit te kiezen dat perfect aansluit op jouw situatie en ambitie. Daarom heeft Ematters een pragmatische en resultaatgerichte aanpak ontwikkeld: vanuit strategie en ambitie tot een gefundeerde keuze komen voor een nieuw platform!

Hoe maak je de beste toolkeuze? 

Customer experience

Veel bedrijven beginnen met het bouwen van een data warehouse en een technische omgeving waarin je klantenervaringen kan bouwen. Het resultaat is vaak dat na enkele jaren je heel veel hebt gebouwd maar dat de klantenervaring niet of nauwelijks is geëvolueerd.

Wij bij Ematters starten vanuit de business en bouwen onmiddellijk klantenervaringen die het verschil maken. Je klanten in beweging brengen en houden, daar draait het toch om! Dit wil niet zeggen dat we op los zand bouwen maar dat alleen bouwen wat nodig is voor die bepaalde klantenbeleving.

Bouw de beste customer experience 

Detachering

Marketing technologie wordt steeds toegankelijker. Toch heb je soms tijdelijk een specialist nodig. Je eigen personeel is er ook niet altijd: ze nemen vakantie, zijn ziek of veranderen van job. Ematters heeft de oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Hoe werkt detachering of interim management 

Digital marketing trainingen

Vele bedrijven willen hun klantenbeleving verbeteren. De grootste uitdagingen voor bedrijven daarbij is om mensen te vinden die de nodige ervaring en kennis hebben om ongelooflijke klantenervaringen te bouwen. Maar het is een even grote uitdaging om je team de nodige kennis te laten opbouwen en deze op niveau te houden.

Wij bij Ematters hebben de oplossing voor u: een reeks trainingen helemaal afgestemd op jou behoeften van strategische tot technische opleidingen.

Vind hier de juiste digitale training

OPLOSSINGEN

In 3 stappen naar een gefundeerde platformkeuze!
In 3 maanden een compleet Marketing Automation programma
(Tijdelijke) extra werkkrachten: marketing automation strategen en consultants.
Je team naar een hoger niveau met training op maat zowel strategisch als technisch.
Translate »