Outsourcing - productie - uitvoering

Soms kan je het beter uitbesteden

Je wilt niet altijd zelf een team uitbouwen en dan kan je beroep doen op Ematters. Waarom? Je team heeft het al druk genoeg en voor die wekelijkse nieuwsletter kan je niemand extra aanwerven.

Wat we bieden:

Campaigning:

Jij levert de briefing aan maar we kunnen je daar ook bij adviseren en inspireren. Wij zorgen voor de rest: We bouwen de mailing en indien gewenst maken schrijven we ook de teksten en zorgen we voor vertaling, We kunnen ook de doelgroep selecteren. We doen dat op jou licentie.
En jij geeft de finale GO!
Zo is je mail altijd tijdig klaar, hoe druk het ook bij je is. Je bericht komt perfect toe op alle toestellen. Indien gewenst zorgen we ook voor rapportage.

Flows bouwen: Je hebt een aantal customers journeys maar je ziet nog heel wat opportuniteiten maar je hebt gaan tijd of kennis om ze op te zetten? Wij zorgen er voor en bovendien kan je zo profiteren van onze ruime ervaring. Je bent ook zeker dat alles technisch perfect werkt en een naadloze ervaring geeft aan je klanten en prospecten.

Ematters as a service: Met Ematters as a Service krijg je voor een vast bedrag per maand een fullservice marketingoplossing. Het Ematters-team zal je volledig ontzorgen met het versturen van nieuwsbrieven, het inrichten van campagnes en het bouwen van welkomflows.

Translate »