Eloqua by ORACLE

B2B Marketing Automation Software

Eloqua is Oracle’s cross-channel marketing oplossing die gericht is op succesvolle vraaggeneratie, e-mailmarketing en lead management voor B2B marketeers en organisaties. Eloqua volgt een potentiële klant via alle digitale kanalen en voorziet je van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en uitzonderlijke klantervaringen.

Met Oracle’s Eloqua kun je klantdata uitgebreid afstemmen en segmenteren voor gepersonaliseerde campagnes. Je krijgt meer inzicht van het kopersentiment en realtime inzichten. Daarnaast biedt het verfijnde cross-channel campagnemogelijkheden die de conversie verhogen.

Ematters helpt je met geautomatiseerde e-mailcampagnes, gepersonaliseerde landingspagina’s, interactieve formulieren die data verzamelen en het maken van campagne rapportages.

DAAG ONS UIT

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Eloqua van Oracle? Zoek je een specialist die op jouw locatie werkt aan jouw campagnes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

cONTACT

Translate »