OVER EMATTERS!

E staat voor digitaal. Matters staat voor toegevoegde waarde.

Dit maken we mogelijk voor jou als  klant, voor jouw klanten of als je zin hebt om te komen werken bij ons. Met Ematters kun je rekenen op innovatieve en kwalitatieve digitale marketing. Engagement met de consument staat centraal. Wij zorgen ervoor dat ze een waardevolle band met je merk opbouwen. Maar we helpen ook om die relatie vast te houden en uit te bouwen. Zo haal je maximaal impact uit de steeds verder digitaliserende wereld. 

TOEGEVOEGDE WAARDE

Ematters is een data- & marketing-agentschap met kantoren in Brussel en Amsterdam. Het team bestaat uit specialisten voor marketing automation, eCRM en e-mailmarketing, marketing- en datastrategie en consultancy. Wij helpen A-merken die meer digital engagement en online conversie willen behalen. We helpen je om een band met een klant op te bouwen en die te verstevigen. We doen dit door de beste mix van content, slimme campagnes, techniek en data. 

Bij Ematters werk je met échte gecertificeerde online marketing professionals. Via e-mailmarketing, doordachte eCRM, slim databasebeheer en sterke analyses overtuigen we jouw doelgroepen en brengen hen op het juiste moment in beweging. We mogen werken voor fantastische merken. Dat doen we zowel bij de klant op kantoor als vanuit onze vestiging in Brussel.

Onze oplossingen vind je hier

Translate »