Outsourcing & detachering

(Tijdelijke)  extra werkkrachten: marketing automation strategen en consultants.

Marketing technologie wordt steeds toegankelijker maar toch heb je soms tijdelijk een specialist nodig. Je eigen personeel is er ook niet altijd: ze nemen vakantie, zijn ziek, veranderen van job, … Ematters heeft de oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Een veelvoud aan specialisaties 

Jij kent je doelgroep als geen ander maar dat is niet voldoende.

Data opslaan is een IT ding maar de nodige data samenbrengen, klaarmaken en bereikbaar maken voor marketing is ook een specialiteit: datamodellen ontwerpen, koppelingen maken, …
De beste technieken om je klanten in beweging te krijgen en te houden vraagt een ruime ervaring in verschillende sectoren. Lead generatie; welkom en loyalty programma’s; up&cross selling, Churn management, service messaging, …
Tacking opzetten, scoringsmodellen bouwen, templates bouwen, dasboarding, enz.

Veel van deze taken doe je vooral bij de opzet en later maar af en toe. 

Tijdelijke vervanging bij uitvallen van eigen krachten 

De juiste specialisten aanwerven is een grote uitdaging: ze zijn moeilijk te vinden. En hoe weet je dat ze de juiste competenties hebben als je zelf geen specialist bent?

Een korte vakantie kan je misschien nog overbruggen door een goede planning te maken maar wat bij langere afwezigheid wegens ziekte? Wat als je specialist je bedrijf verlaat en je op zoek moet naar een vervanger? Dit kan snel enkele maanden in beslag nemen.

Welke rollen kunnen wij opnemen? 

Je kan je hele marketing automation aan ons uitbesteden of een deel; tijdelijk of permanent. 

Wij kunnen zorgen voor advies, strategie, creatie en uitvoering. Wij hebben daarvoor alle specialisten in huis van data specialisten, strategische specialisten, project managers, front-end en backend developers, marketing automation architecten en consultants.

Waarom Ematters?

Wij hebben een eigen team en onze specialisten kunnen altijd terug vallen op hun collega’s. Zo krijg je onmiddellijk de kennis van een team ter beschikking.

Je kan rekenen op vele jaren ervaring in marketing automation, eCRM, e-mailmarketing, data analytics, marketing- en datastrategie.

Als partner willen we aanvullend zijn voor jouw bedrijfsactiviteiten. We staan klaar wanneer je ons nodig hebt één of meerdere dagen per week of wanneer je een extra handje nodig hebt. Onze performante en efficiënte supportdienst is elke werkdag paraat.

Ja, ik wil graag meer informatie over outsourcing en detachering

Translate »