TRIPOLIS

E-mailmarketing software
Ematters is een implementatiepartner van Tripolis Dialogue, met een uitstekend track record in de meest uiteenlopende branches. Ematters is Gold Certified Partner van Tripolis Solutions. Gratis servicedesk, professionele consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. Ematters is dat bureau: niet voor niets zijn onze eerste klanten nog altijd klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.

Tripolis Dialogue is software voor marketeers en publishers, die de hoogste eisen stellen aan hun ESP. De basis wordt gevormd door de Tripolis Contact Manager voor de centrale opslag van contacten en bijbehorende data. De uitgebreide API mogelijkheden maken het koppelen van Tripolis Dialogue aan bijvoorbeeld content management, CRM of ERP systemen mogelijk, waarmee Tripolis Dialogue zich vormt naar jouw organisatie. 

Met de Tripolis Content Manager ontwerp je campagnes geschikt voor elk device, geheel binnen je eigen huisstijl. De Tripolis Publish Manager zorgt voor gegarandeerde e-mail en SMS delivery, zodat je er zeker van bent dat jouw boodschap binnenkomt bij je doelgroep. Tenslotte is Tripolis Campaign Management dé module die marketing automation mogelijk maakt: een unieke online drag-and-drop suite voor multi channel event driven campaign management.

Ematters werkt met Tripolis Dialogue voor klanten als Travix International, de ADFO groep en de Vrije Universiteit Amsterdam.

DAAG ONS UIT

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Tripolis? Zoek je een specialist die op jouw locatie werkt aan jouw campagnes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

cONTACT

Translate »