OVER EMATTERS!

E staat voor digitaal. Matters staat voor toegevoegde waarde.

Dit maken we mogelijk voor jou als  klant, voor jouw klanten of als je zin hebt om te komen werken bij ons. Met Ematters kun je rekenenen op innovatieve en kwalitatieve digitale marketing. Engagement met de consument staat centraal. Wij zorgen ervoor dat ze een waardevolle band met je merk opbouwen. Maar we helpen ook om die relatie vast te houden en uit te bouwen. Zo haal je maximaal impact uit de steeds verder digitaliserende wereld. 

TOEGEVOEGDE WAARDE

Ematters is een data- & marketing-agentschap met kantoren in Brussel en Amsterdam. Het team bestaat uit specialisten voor marketing automation, eCRM en e-mailmarketing, marketing- en datastrategie en consultancy. Wij helpen A-merken die meer digital engagement en online conversie willen behalen. We helpen je om een band met een klant op te bouwen en die te verstevigen. We doen dit door de beste mix van content, slimme campagnes, techniek en data. 

Bij Ematters werk je met échte gecertificeerde online marketing professionals. Via e-mailmarketing, doordachte eCRM, slim databasebeheer en sterke analyses overtuigen we jouw doelgroepen en brengen hen op het juiste moment in beweging. We mogen werken voor fantastische merken. Dat doen we zowel bij de klant op kantoor als vanuit onze vestiging in Brussel.

DETACHEREN

Heb je onze kennis liever in-house? Daarin ondersteunen we jou graag. Ematters voorziet je bedrijf van tijdelijke detachering in jouw kantoor. De termijn? Die bepaal jij. Parttime of fulltime. Ematters heeft altijd de juiste digitale specialist. 

EMATTERS ZOEKT TALENT

Ben je net zo digitaal en gedreven als wij? Check dan onze vacatures

WAT BIEDT EMATTERS JOU?

Je werkt vanuit Brussel of je eigen locatie mee aan het succes van onze klanten en van Ematters. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris, goede voorwaarden zoals een pensioenregeling en een bonus. Je groeit altijd bij Ematters omdat je je skills aanscherpt met trainingen en cursussen. Maar we geloven ook in Work hard, Play hard dus is er ook tijd voor ontsptanning en teambuildings.