EMATTERS EVENTS

ONZE EVENEMENTEN

Wij organiseren regelmatig Webinars, ontbijtsessies en congressen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan op deze pagina in om ons te volgen op LinkedIn of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Data en AI, wat kun je er nu echt mee?
Selligent & Ematters on Tour

Programma
– Kennisdeling door Selligent en Ematters
– Rondleiding door Johan Cruijff ArenA; hoe zet de Arena hun totale data in voor hun succes.
– Bijzondere spreker: topscheidsrechter Bas Nijhuis neemt je mee in hoe hij data gebruikt in zijn werk als scheidsrechter 
– Netwerkborrel

Op 10 september 2020 organiseerden we het Selligent & Ematters event. Tijdens het event stond kennisdeling centraal. Samen met onze partner Selligent maakten we een deepdive in het thema rondom Data en Artificial Intelligence. Door diverse voorbeelden vanuit de theorie en de praktijk namen we de aanwezigen mee in deze bijzondere wereld. Wat kun je nu echt met data en is AI echt zo efficiënt? Kun je zomaar met AI aan de slag of moet je nog wat huiswerk verrichten?

Samen met Selligent lieten we met interessante voorbeelden uit de theorie en praktijk zien wat data en AI betekent. We kijken terug op een succesvol event – dank aan alle aanwezigen, Selligent Marketing Cloud en natuurlijk aan de Johan Cruijff ArenA.

Het komende jaar staan er meer interessante evenementen op de planning. Houd daarvoor onze website en nieuwsbrief in de gaten. Graag heten we je welkom op een van onze volgende events! 

Translate »